Vacature pedagogisch medewerker peutergroep

Door groei van onze peutergroep zijn wij per direct opzoek naar een professionele, enthousiaste en positief ingestelde collega.(18 - 24 uur)

Lees meer

Wij zijn opzoek naar een positief ingestelde kartrekker voor de BSO! (+/- 16 uur per week)

Als BSO medewerker van Bunderbos ben je een kartrekker die een vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen wil creëren. Door jouw inlevingsvermogen weet jij precies wat de kinderen nodig hebben. Je stimuleert de kinderen op het gebied van sociaal-emotionele veiligheid, maar ook op het gebied van taal- en motorische vaardigheden. Jij weet kinderen uit te dagen en geïnteresseerd te krijgen in verschillende activiteiten. Je krijgt veel vrijheid in het bedenken hiervan!

Lees meer

Vacature pedagogisch medewerkers dagopvang, peuteropvang en BSO

Voor onze organisaties SLKM (gemeente Buren) Peuterdriehoek en Bunderbos (gemeente Neder Betuwe) zijn wij per direct opzoek naar professionele, enthousiaste, positief ingestelde collega’s voor de dagopvang, BSO en peuterspeelgroepen. Door als invalskracht bij ons aan de slag te gaan leren wij elkaar goed kennen en zijn er wellicht in de toekomst uren voor je beschikbaar.

Lees meer

21 februari 2019 | open dag bij BSO Het Funpalet!

Kom op donderdag 21 februari een kijkje nemen bij onze nieuwe BSO locatie in Opheusden. Inloop vanaf 14.00 tot 20.00 uur.

Lees meer

Er zijn nieuwe vacatures beschikbaar!

Op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Wij hebben nieuwe vacatures beschikbaar! Bekijk ons vacatureaanbod.

Lees meer

BSO Het Funpalet opent 4 februari haar deuren in OBS Het Palet in Opheusden!

Met ingang van 4 februari 2019 openen wij een nieuwe BSO locatie in OBS Het Palet in Opheusden.

Lees meer

Nu ook voorschoolse opvang bij BSO BunderFun!

Vanaf november 2018 bieden wij ook voorschoolse opvang aan bij onze BSO locatie in Ochten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

BSO BunderFun opent een nieuwe locatie in Ochten

Met ingang van 27 augustus 2018 openen wij een nieuwe BSO locatie in CBS Rehobothschool in Ochten.

Lees meer

Vacatures

Bij Bunderbos ontdekken we dagelijks hoe energiek en veelzijdig het werken met kinderen is. Met het pedagogisch beleid als basis, ondersteunen en stimuleren wij kinderen van 0-13 jaar in hun ontwikkeling. Wij zijn vooruitstrevend, voorbereidt op alle nieuwe veranderingen en we groeien!

Lees meer

Regeerakkoord biedt meer geld voor kinderopvang

Na een langdurige formatie zijn de vier partijen eruit: VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hebben het Regeerakkoord 2017-2021 gepresenteerd. Het goede nieuws voor de kinderopvang is dat er meer geld komt.

Lees meer
1 2 3 ››