Vacature pedagogisch medewerkers dagopvang, peuteropvang en BSO

Voor onze organisaties SKLM (gemeente Buren) Peuterdriehoek en Bunderbos (gemeente Neder Betuwe) zijn wij per direct opzoek naar professionele, enthousiaste, positief ingestelde
collega’s voor de dagopvang, BSO en peuterspeelgroepen. Door als invalskracht bij ons aan de slag te gaan leren wij elkaar goed kennen en zijn er wellicht in de toekomst vaste uren voor je beschikbaar. 

Leg jij als pedagogisch medewerker je ziel en zaligheid in het verzorgen van kinderen van 0 - 4 jaar? Of ben jij meer een BSO-leidster en krijg jij energie van het bedenken van een inspirerende activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar? Naast dagopvang en buitenschoolse opvang hebben wij ook  VVE peutergroepen (de voormalige peuterspeelzalen). Zie jij de uitdaging in het werken met kinderen van 2 - 4 jaar, ben je in het bezit van een VVE certificaat of bereidt deze te behalen? Dan is dit wellicht jouw plek binnen een van onze organisaties.

Al onze invalskrachten werkzaam in de dagopvang en/of peutergroepen worden VVE opgeleid en worden in staat gesteld hun 3F te behalen. Hierdoor bereiden we je goed voor om door te groeien naar een vast plekje op een van onze dagopvanglocaties of peutergroepen!

Als pedagogisch medewerker ben je enthousiast, positief ingesteld en heb je empathisch vermogen. Je voelt je verantwoordelijk en wilt de beste en leukste opvang in de omgeving zijn. Jij weet kinderen uit te dagen en geïnteresseerd te krijgen in verschillende activiteiten. Je krijgt veel vrijheid in het bedenken hiervan! Als medewerker ben je onderdeel van team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het welzijn en ontwikkeling van de kinderen en de contacten met ouders en externe partijen.

Wij zoeken jou als jij:

 • het geweldig vindt kinderen te enthousiasmeren, motiveren en
  stimuleren in hun ontwikkeling;
 • eigen initiatief toont, activiteiten bedenkt en collega’s hierin meeneemt;
 • nieuwsgierig en leergierig bent en oplossingsgericht zaken benadert;
 • een open, duidelijke en eerlijke manier van communiceren hebt;
 • flexibel inzetbaar bent in geval van nood en bij afwezigheid van jouw collega’s;
 • een diploma hebt in de kinderopvang MBO3/MBO4/HBO

We bieden jou een werkomgeving waar je:

 • wordt uitgedaagd om met ideeën te komen;
 • je eigen talenten kwijt kunt en ze verder kunt ontwikkelen;
 • samenwerkt met collega’s die iets voor elkaar over hebben;
 • werkt aan een optimale omgeving voor de kinderen;
 • de mogelijkheid krijgt om de benodigde kennis te behalen zoals VVE, taalniveau 3F en kinder-EHBO;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden krijgt en een salaris conform de cao.


Wie zijn wij? SKLM biedt al ruim 25 jaar kinderopvang aan kinderen van 0-13 jaar in de gemeente Buren. Peuterdriehoek is gespecialiseerd in Peuterwerk, gevestigd op 5 locaties in de gemeente Neder-Betuwe. Bunderbos biedt kinderopvang aan kinderen van 0-13 jaar in Kesteren en omgeving.

Met elkaar ontdekken wij dagelijks hoe energiek en veelzijdig het werken met kinderen is. Met het pedagogisch beleid als basis ondersteunen en stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Wij zijn vooruitstrevend, voorbereid op alle nieuwe veranderingen en we groeien!

Interesse? Kijk voor meer informatie over ons op de verschillende sites, www.sklm.nl, www.peuterdriehoek.nl of www.bunderbos.nl.

Ben jij de Pedagogisch medewerker die wij zoeken voor één of misschien wel alle organisaties?
Dan nodigen we je uit te reageren! Je kunt een sollicitatiebrief met CV sturen naar: vacatures@bunderbos.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Barbara van Brakel, Directeur, via 0344-603087

.